Het team van Hersenwerk voor katten stelt zich graag aan je voor!

 

Marleen van Baal, eigenaar Hersenwerk voor katten

Hersenwerk…ik zou het elk kattenmens wel willen laten ervaren! Het is zó mooi om te zien hoe de interactie tussen mens en kat verandert als zij samen geconcentreerd bezig zijn met materiaal en lekkere hapjes. Het is echt samenwerken op de vierkante meter. Zo waardevol voor de relatie!

Ik geloof in het enorm verbindende effect van Hersenwerk. Niet alleen voor katten, maar voor alles ‘huisdieren’. Op maat, passend bij het dier, zijn karakter, zijn lijf, zijn voorkeuren…hoe mooi is het om als verzorger/eigenaar zo afgestemd te zijn op je dier dat jullie elkaar nog beter gaan begrijpen. Ik gun het elk dier en zijn mens! Hersenwerk voor katten is één van de vier units van Hersenwerk voor Dieren. Heb je nog andere huisdieren, kijk dan zeker ook bij de andere Hersenwerk sites! Ik wens jou en je kat veel Hersenwerk-plezier!

 

Saskia Blok, opleider Hersenwerk voor katten

Hersenwerk voor Katten is wat mij betreft iets wat iedere katteneigenaar zou moeten kennen. Zelf heb ik een kat die grotendeels binnen leeft en zonder Hersenwerk zou zijn leven een stuk saaier zijn. En ook voor mij! Want het geeft ontzettend veel plezier om samen te puzzelen, te ontdekken met en over elkaar en onze band is er alleen maar sterker door geworden.

Het is voor mij ook een extra tool die ik in kan zetten binnen mijn werk als TTouch Practitioner. Hersenwerk kan het ijs breken tussen mens en dier en werken aan vertrouwen onderling. Daarom is het zo mooi om dit concept een plek in de wereld te geven door middel van workshops en opleiding. Zodat nóg meer katten- en mensenlevens verrijkt worden door Hersenwerk!

 

Angélique Vlug, opleider Hersenwerk voor katten

Als gediplomeerd gedragstherapeut voor kat én hond zie ik de toegevoegde waarde van Hersenwerk elke keer weer. Al is het maar dat een eigenaar weer ziet waarom zijn huisdier veel meer is dan dat wandelende gedragsprobleem.

Samen werken aan een puzzel, bouwen aan de onderlinge relatie, elkaar beter begrijpen door goed te kijken en vooral plezier maken zijn de sterke punten van Hersenwerk. Mijn leven heeft het ook verrijkt!