Er zijn heel veel leuke materialen te gebruiken voor Hersenwerk,
daarnaast is er een scala aan puzzels te koop. Voor een Hersenwerk-fan is er genoeg te ontdekken!

Via onze Facebookpagina en Facebookgroep informeren en inspireren we jullie met zoveel mogelijk verschillende materialen. We maken geen reclame voor merken of winkels, we kijken naar het product.

Maar…we maken één uitzondering…

Wij zijn namelijk groot fan van de Snuffelzaken van de 50-50 shop SDB!!

SDB staat voor “Steunt Dieren met Bestellingen” en dat is precies ook wat ze doen. Van elk verkocht item gaat 50 % direct naar een goed dierendoel. De andere 50% wordt apart gezet voor materiaal en gereedschap. Dus uiteindelijk wordt elke euro 100% aan goede dierendoelen besteed! Hoe gaaf is dat?!

Hersenwerk voor katten is ambassadeur van dit geweldige initiatief.
Items van de 50-50ShopSDB komen regelmatig terug in onze berichtgeving en we hebben met liefde deze promotiepagina aangemaakt. Hoe meer bestelling, hoe meer tevreden katten bij ons thuis en hoe meer dieren via de bestellingen geholpen kunnen worden!

Fred en Suze Steenbergen zijn enorm creatief in het maken van zaken in stof en hout. Naast snuffelzaken, maken zij ook meubels en acccessoires voor in en rond huis. Hun foto albums op de Facebookpagina geven een overzicht van hun enorme creativiteit én productie.

Met het kopen van een item maak je jouw kat blij én steun je dieren die het heel hard nodig hebben!