Als jouw kat door een blessure of operatie tijdelijk niet mobiel is, ligt verveling op de loer. Want waar moet jouw kat zijn energie kwijt als hij niet mag bewegen en ontdekken?
Verveling en stress komen veel voor bij katten die noodgedwongen rustig aan moeten doen.
Hersenwerk kan hier enorm bij helpen!

In overleg met de dierenarts en een gecertificeerd Begeleider Hersenwerk voor katten kun je volledig op maat Hersenwerk aanbieden. Zelfs in een bench als jouw kat daar moet verblijven!

Met Hersenwerk kun je de beweging goed doseren en toch je kat voldoende geestelijke uitdaging geven. Hersenwerk verzet de zinnen en maakt moe. Na Hersenwerk is je kat heerlijk ontspannen en kan hij goed slapen; zeer belangrijk voor een voorspoedig herstel!

Op de foto: Kofi

Na een aanrijding waren zijn beide heupen gebroken. Hij revalideerde drie maanden in een bench. Eerst een kleine bench, daarna een grotere en vervolgens de twee benches aan elkaar.

Voor een kat die gewend was vrij binnen en buiten rond te lopen, was de wereld opeens heel klein. Met zeer liefdevolle verzorging van zijn mens is hij volledig hersteld.

Het aanbieden van Hersenwerk was, nadat de pijn weg was, een dagelijks ritueel waar hij zichtbaar van genoot en wat hem de nodige in- en ontspanning gaf.

Kofi is volledig hersteld en geniet weer volop van zijn leven!