Missie
Elke kat verdient Hersenwerk!
Onze missie is om alle katten onder deskundige begeleiding kennis te laten maken met puzzelen èn om elke eigenaar te leren hoe hij puzzels op maat kan aanbieden aan zijn kat, van kitten tot senior!

Visie
Katten zijn echte jagers en hebben beweging en uitdaging nodig. Verveling of te weinig uitdaging leidt al snel tot stress en dat kan weer ongewenst gedrag of zelfs lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Dat is jammer en onnodig.
Daarnaast zijn katten gezelschapsdieren en hebben zij behoefte aan interactie en verbinding. Met Hersenwerk maak je contact, kom je tegemoet aan de natuurlijke behoeften van je kat en werk je samen aan een fijn leven samen.

Hersenwerk is maatwerk. Het is zoveel meer dan een spelletje. Het vraagt maatwerk in het type puzzel maar ook in de begeleiding. Hersenwerk voor Katten verzorgt daarom cursussen aan professionals die met katten werken. Door hen te leren wat Hersenwerk is en inzicht te geven in de enorme toegevoegde waarde, kunnen zij vervolgens eigenaren begeleiden in het maatwerk.

Hierdoor komen we steeds dichter bij onze missie om zoveel mogelijk katten en hun eigenaren te bereiken, want: “Elke kat verdient Hersenwerk!”