In 7 stappen de zomer door!

 

NIEUW – NIEUW – NIEUW!!Snuffelende kat

We zijn heel trots op de supergave online cursus voor katten en hun mensen!

Hersenwerk basis: Leer Hersenwerken met je kat in 7 stappen!

In de Hersenwerk Academie kun je de cursus nu kopen tegen een speciale zomeractieprijs van  E 14,95. In 7 stappen leer je hoe je een Hersenwerk sessie op maat voor jouw kat kunt opbouwen.

Met filmpjes, foto’s en opdrachten ga jij helemaal in je eigen tempo aan de slag.

Samen met je kat volg je de stappen en als je kat geen zin heeft, kun jij genieten van de filmpjes met Tobias en Bentley. Je kunt al eens nadenken over de negen Hersenwerktypes en ontdekken welk type jouw kat is!

Nieuwsgierig?

Koop hem dan nu direct voor de mooie zomerprijs van E 14,95.

(Na 1 augustus kost de cursus E 17,50)

 

Meer lezen over Leer Hersenwerken met je kat in 7 stappen!; lees dan hier verder.
Klik hier en start gelijk. Veel Hersenwerkplezier gewenst!

 

Je kat heeft personeel

In de vakantie ben je meer thuis. Gezellig! Jij wilt misschien extra veel gaan Hersenwerken. Maar hé… jouw kat bepaalt of dat gaat gebeuren of niet. Je kunt je kat altijd uitnodigen om mee te doen met een Hersenwerk sessie, maar de kans dat hij nee zegt is aanwezig. Weet je nog? De kat heeft personeel… ????

Dat geldt ook voor de oppas aan huis als jij op vakantie bent. Kat met oppasSommige katten vinden al die aandacht heerlijk, maar anderen houden liever afstand en er zijn ook genoeg katten die zich echt niet  laten zien.  Dus het zal per kat verschillen of hij zin heeft in een spelletje, knuffels en Hersenwerk. Vertel je oppas wat deze kan aanbieden aan spelletjes of verrijking en maar ook dat je kat altijd zelf mag beslissen. Want ja.. ook die lieve oppas is toch echt personeel!

 

3 x Hersenwerk in een handomdraai

Schaaltje Speelgoed

Neem een lage schaal, een dienblad of een deksel van een schoenendoos en verzamel alle speeltjes van je kat bij elkaar. Leg de speeltjes op de schaal en leg er lekkere hapjes tussen die je kat op zijn eigen manier er tussen uit mag halen.

De veelzijdige doos

Katten en dozen… dat is altijd een succes! Als je bij de supermarkt een doosje meeneemt voor je boodschappen, kies er dan gelijk één waar je kat in past.
Zet de doos in de kamer en kijk wat er gebeurt. Grote kans dat je kat er binnen 5 minuten in zit. Alleen dat zitten is al verrijking voor je kat!
Is de doos bekend? Leg dan wat lekkers in en om de doos heen.

Wil je wat extra’s doen? Leg er dan kleine speeltjes of spulletjes in met lekkers ertussen. Reken maar dat je kat zich prima vermaakt!

Ruim je kast op

Lees je dit goed? Jazeker! Ruim eens een kast op en laat je kat aan alle spullen ruiken. Geurbeleving is de basis van Hersenwerk. Alles zal besnuffeld worden en je kat zal geur afgeven op diverse materialen; allemaal elementen die de zintuigen prikkelen en je kat een enorme geurbeleving geven.

Tip: Controleer bij het inruimen en afsluiten wel even of je kat niet prins(es)heerlijk ligt te slapen in de opgeruimde kast! Het zal niet de eerste keer zijn dat een kat heerlijk ligt te dutten en de deur op slot gaat.

 

Een hele fijne zomer gewenst!
Namens het hele team van Hersenwerk voor dieren,
Marleen van Baal

HersenwerkSnuffels 10 juli 2021